Proeverijen

Inmiddels draaien we alweer een maand de ‘vernieuwde’ Versailles. Alle schappen zijn lekker vol en we hebben ons assortiment weer verder uitgebreid. Nieuwe whisky’s hebben we van The Dalmore (zie ook onze Masterclass), Kilchoman, Ardbeg en The Balvinie. Voorts hebben we Jopen bier toegevoegd aan ons speciale bierassortiment en hebben we Nederlandse wijn toegevoegd van St. Martinus uit Vlijmen en Linge Wijn uit het Betuws Wijndomein. Ten slotte hebben we nieuwe likeuren van Beek Spirits.

Lekker proeven
Je ziet dat we steeds meer interessante dranken in ons assortiment opnemen, maar echt leuk is natuurlijk om ook te proeven wat er in de diverse flessen zit. Vrijwel elke zaterdag organiseren we daarom een proeverij, maar aanstaande zaterdag hebben we een Open Dag om onze opening te vieren, waar jullie allemaal van harte welkom zijn.

Programma zaterdag 5 september

  • Wijnhandelaar Jean Pierre Vincken is specialist in Duitse wijnen. Hij staat vanaf 14:00 uur met een mooi glas wijn paraat en vertelt alles wat jullie willen weten over de heerlijke en soms ook bijzondere Duitse wijnen.
  • Je kunt vanaf 14.00 uur ook alle bieren proeven uit ons assortiment van de Leckere Brouwerij uit Utrecht. Zowel van de tap als uit de fles
  • Snuffelen in ons whisky-assortiment. We hebben het assortiment whisky’s enorm uitgebreid en geven je graag de kans om het uitgebreid te bekijken. We staan natuurlijk voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren.

We ruimen wijnen op. Alle wijnen op het aparte rek kun je nu kopen met maar liefst 30 % korting.

Tot slot zijn we er trots op dat we onze eerste Masterclass kunnen organiseren, zie hieronder voor meer informatie en inschrijfmogelijkheid. Graag zie ik jullie binnenkort bij Versailles.

 

Schrijf je in voor de The Dalmore Whisky Masterclass op vrijdag 11 december
The Dalmore behoort tot de meest luxe en exclusieve whisky’s ter wereld. Deze luxe Scotch single malt whisky kan geclassificeerd worden als één van de privileges in het leven. Wil jij dit privilege ervaren? Schrijf je dan nu in voor onderstaande masterclass: proeverijen@versaillesnijmegen.nl

Masterclass The Dalmore: One of life’s privileges
Range: The Dalmore Principal Collection
Datum: Vrijdag 11 December 2020
Kosten: € 30,00
Tijd:Inloop vanaf 18:45,  Starten vanaf 19:00uur
Duur: 2,5 uur
Deelnemers: max. 25
Locatie: Versailles Nijmegen
Inschrijven:  proeverijen@versaillesnijmegen.nl